Presentatie maatregelen zwaar verkeer Plassengebied

Op 22 mei 2017 heeft een bijeenkomst plaatsgevonden over de breedte- en gewichtsbeperkingen van de wegen in het Reeuwijkse Plassengebied en de problemen die het brede en zware (bouw) verkeer veroorzaken. Tijdens de bijeenkomst is een proefproject met beweegbare fysieke breedtebeperking op de toegangswegen naar het Plassengebied besproken.

U kunt de presentatie hier inzien.

De animatie kunt u hier inzien.

 

Comments 2

 1. Helaas waren wij op vakantie dus konden wij niet aanwezig zijn op deze avond, maar een heel mooi plan, Wonen zelf in het plassen gebied Oukoopsedijk. Het klopt rijd veel te zwaar verkeer overheen Veel illegaal transport met trekkers met aanhangwagens geladen. (die onze transport bedrijven beconcurreren zonder vergunningen niet alles is eigen vervoer)
  Goed plan deze weg versmallingen. Met vergunning toegang.
  Maar er is nog een punt wielrenners!!!! wat kunnen jullie daar aan doen. Rijden heel hard over onze polder wegen brengen mensen en overige verkeer en wandelaars in het gevaar.

 2. Geachte heer/mevrouw Fladderak,

  Fijn dat u het initiatief als positief ervaart.
  Wij hebben uw vraag over de wielrenners gisteren tijdens onze vergadering met de wethouder besproken, vandaar de wat late reactie.
  Het is ons bekend dat wielrenners hard rijden. Er geldt voor fietsers echter geen snelheidsbeperking en wettelijk gezien kunnen wielrenners niet uit het gebied geweerd worden. Het dorpsteam heeft dit probleem onder de aandacht van de gemeente gebracht maar kan hier verder niets in betekenen.

Geef een reactie