Artikel ‘Wegen veel te zwaar belast’

De wegen in het Reeuwijkse plassengebied worden aan gort gereden door het vele, zware bouwverkeer. Het dorpsteam Sluipwijk trekt aan de bel. “De schade is op niemand te verhalen.”

Klik hier om het volledige artikel Wegen veel te zwaar belast uit het AD van woensdag 26 februari 2014 in te zien.

Comments 3

  1. Het lijkt erop dat het ook in de politiek begint door te dringen! Jammer dat er in het artikel in het bijschrift naast de foto staat dat het om Stolwijk gaat!

  2. In het artikel wordt gesteld dat de schade op niemand te verhalen is. Ik vraag mij dat af. Ten aanzien van de gemeente in dit verband: zij geeft de ontheffingen af, wetende van deze overlast. Ik heb de gemeente verzocht de controlerende taak (ten aanzien van deze vergunningen) op te pakken, hetgeen zij verzuimt. Ik krijg ondanks vriendelijke verzoeken daartoe, niet eens een reactie op mijn melding van overlast en verzoek tot het uitvoeren van controles.

    1. Hallo Brigitte,
      In het artikel citeer ik als het ware de reactie van de gemeente (afdeling verkeer) die stelde dat je iemand “op heterdaad” moest betrappen wilde je echt tot schadevergoeding komen voor b.v. de bermen, immers er rijden verschillende aannemers en andere bedrijfsauto’s en achterhaal maar eens wie wat gedaan heeft. Overigens als je naast zo’n bouwput woont lijkt het me wel degelijk mogelijk de bouwer aansprakelijk te stellen, maar ook dan moet je alles goed gedocumenteerd hebbben, zoals hoe je eigen pand erbij stond voor verbouwing. We willen graag met je verhaal aan de slag. Neem gerust contact op.

Geef een reactie