Werkzaamheden Wierickepad te Driebruggen v.a. 20 november

Bericht van Team Openbare Ruimte, Gemeente Bodegraven-Reeuwijk:

We willen u graag op de hoogte stellen van werkzaamheden die gepland staan voor het Wierickepad, gelegen tussen Driebruggen en Oukoop. Met de werkzaamheden vernieuwen we de bovenste asfaltlagen en gaan we de berm aan één zijde stabiliseren voor ‘werk’-verkeer van natuurmonumenten en het Hoogheemraadschap.

Dit betekent dat het aangegeven deel van het fietspad (de rode lijn), zoals aangegeven op de bijgevoegde kaart, tijdelijk zal worden afgesloten voor fietsers tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

De werkzaamheden zullen maandag 20 november van start gaan en naar verwachting ongeveer in totaal 3 weken duren.

Planning

We starten met het stabiliseren van de berm. Dat duurt ongeveer 2 weken. Gedurende deze periode blijft het pad toegankelijk voor zowel loop- als fietsverkeer. Om de veiligheid te waarborgen, zullen rondom de werkvakken fietsers en voetgangers met verkeersborden en verkeersregelaars om het werkvak heen worden geleid.

Aansluitend gaan we aan de slag met het vervangen van de asfaltlaag. Dat gebeurt hoogstwaarschijnlijk in de derde week. Deze werkzaamheden kunnen we niet verrichten zonder volledige afsluiting van het pad. Om de overlast voor de gebruikers tot een minimum te beperken, voeren we deze werkzaamheden in de avond en nacht uit.

Let op: het pad zal niet toegankelijk zijn op twee avonden/nachten vanwege asfalteringswerkzaamheden. Deze geplande afsluitingen zijn gepland voor de nacht van 6 op 7 december van 19:00 tot 05:00 en de nacht van 7 op 8 december van 19:00 tot 05:00. Zodra deze data definitief zijn, ontvangt u van ons een update.

Wij streven ernaar om in samenwerking met de aannemer de overlast voor de omgeving tot een minimum te beperken.

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen uw begrip en medewerking tijdens deze werkzaamheden.

Team Openbare RuimteGemeente Bodegraven-Reeuwijk0172 522 522

Geef een reactie