Werkzaamheden op diverse wegen Plassengebied 29 juni – 6 juli

Binnenkort worden de wegen met de mislukte ‘karrespoor’-slijtlaag opnieuw geasfalteerd. Het gaat om de Kooidijk (vanaf de splitsing met de Oudeweg), de Bosmankade, de Hortemansdijk en de Nieuwenbroeksedijk.

Tussen 29 juni en 6 juli wordt er gewerkt; eerst wordt het oude asfalt weg gefreesd en na het weekend wordt er nieuw asfalt aangebracht.
In de avond, de nacht en het weekend zijn de wegen met de auto stapvoets toegankelijk. Ook met de fiets kunt u er dan langs, maar let wel op de onregelmatigheden in de weg.

Natuurlijk geeft dit tijdelijk wat overlast. Op het moment dat er gewerkt wordt, kan er geen verkeer passeren. Dat geldt voor auto’s maar ook voor fietsers en wandelaars. Er wordt in fasen gewerkt, zodat omwonenden en passanten er zo min mogelijk hinder van hebben:

Do 29 juni 7-18u  Asfalt frezen, Kooidijk-Bosmankade afgesloten
Vrij 30 juni 7-18u  Asfalt frezen, Hortemansdijk-Nieuwenbroeksedijk afgesloten
Ma 3 juli en di 4 juli 7-18u  Asfalteren, Hortemansdijk-Nieuwenbroeksedijk afgesloten
Wo 5 juli en do 6 juli 7-18u  Asfalteren, Kooidijk-Bosmankade afgesloten

Het verkeer wordt omgeleid wanneer de weg is afgesloten. Wanneer er gewerkt wordt aan de Hortemansdijk en de Nieuwenbroeksedijk, is het vooral onhandig als u tussen Driebruggen en Reeuwijk reist. U rijdt dan, weliswaar een aardig stukje om, het best via Twaalfmorgen of via het Laageind en vervolgens parallel aan de A12.

Voor direct aanwonenden zijn er tijdens de werkzaamheden verkeersbegeleiders aanwezig.

Geef een reactie