Comments 3

  1. Het “doodlopende gedeelte” van de Oudeweg is afgesloten op woensdag (10-4-2019) tussen 10.00 uur en 14.00 uur. Er staan borden, op dit stuk Oudeweg, die deze afsluiting melden

  2. Graag vermelding afsluiting van welk huisnr tot welk huisnr. Hoe is de omleiding aangegeven? Alles door de smalle Ree ivm afsluiting brug?

  3. Belachelijk deze afsluiting.
    Het duurt hooguit nog 2 tot 3 weken dan is de Hortemansdijkbrug weer open het is al 3 maanden behelpen om vanaf os naar huis te komen, Nu gaan ze een gedeelte van de Hortemansdijk uitbreken en opnieuw funderen en is onze woning nog moeilijker bereikbaar.
    Inderdaad zitten er ook in de Oudeweg een paar heel lage plekken die de hele winter bij een geringe regenval blank staan, Maar nu het voorjaar is en de regenkansen veel minder zijn moeten ze ineens ook daar werkzaamheden verrichten ? Of dat deze lage plekken nu ineens een gevaar vormen en dat alla minuut opgelost moet zijn ???? mijn inziens kan dit werk zeker gezien het jaargetijde zonder enig probleem die 3 weken totdat de Hortemansdijk weer open is uitgesteld worden.
    Maar goed wie ben ik ??? (waarschijnlijk een te simpel mens die eerst nadenk voor die wat doet)

Geef een reactie