SAM Academie – Samenwerken met vrijwilligers met een psychische kwetsbaarheid (én een extra EHBO workshop…..!)

Onderstaand bericht ontvingen wij van SAM voor vrijwilligers in onze gemeente:

Werk jij wel eens samen met vrijwilligers met een psychische kwetsbaarheid en wil je daar graag meer over weten/ leren?

Een psychische aandoening treft bijna de helft van de Nederlandser in zijn of haar leven. Bijna de helft! Dat is veel en helaas zijn hier best nog veel (voor)oordelen over.

Om meer bewust te worden organiseert de SAM academie in samenwerking met KernKracht de training: ‘Nog niet zo gek?!’

Op een interactieve wijze gaan we deze avond in op vraagstukken rond psychische kwetsbaarheid en vrijwilligerswerk.

Bijvoorbeeld: Wat moet je doen als je je zorgen maakt? Of hoe geef je grenzen aan?

Ook komt er een ervaringsdeskundige die zijn/ haar verhaal verteld over het leven met een psychische kwetsbaarheid en het doen van vrijwilligerswerk.

Wanneer: Dinsdag 12 juliTijdstip: Inloop vanaf 19.15 uur. De training start om 19.30 uur (duur 2 uur – 2,5 uur)Locatie: Bij SAM – Rijngaarde 1, Bodegraven.

Start training “Werken met Eigen Ervaring” bij Stichting KernKracht | Gouwe IJssel NieuwsMeedoen is gratis en vrijblijvend. Aanmelden kan door te reageren op deze mail. Vermeld daarbij:– Je naam + dat je je opgeeft voor de training: Nog niet zo gek– Telefoonnummer– De organisatie waar je vrijwilligerswerk doet

Je ontvangt een inschrijfbevestiging per mail + een week voorafgaand aan de training nog een herinnering. Ben je verhinderd? Laat het mij weten per telefoon 0651966519 / l.vanvliet@samwelzijn.nl.

Ook wil ik via deze mail alvast de extra EHBO Workshop aankondigen wegens de grote belangstelling. Wil je zeker zijn van een plekje? Meld je aan!Aangezien de andere 2 EHBO workshops zó snel vol zaten komt er een 3e trainingsavond.Op deze avond leer je de basis van het verlenen van eerste hulp. Je krijgt uitleg over kleine en grote ongevallen, verschillende ziektebeelden en over reanimeren. Natuurlijk is er ruimte voor eigen inbreng en het stellen van vragen. Deelname is geheel vrijblijvend en gratis.Wanneer: Donderdag 13 oktoberTijdstip: 19.00 uurLocatie: Rode Kruis gebouw, Koninginneweg 3a, BodegravenAanmelden kan door te antwoorden op deze mail. Vermeld daarbij:– Je naam + dat je je opgeeft voor de EHBO workshop– Telefoonnummer– De organisatie waar je vrijwilligerswerk doetJe ontvangt een inschrijfbevestiging per mail + een week voorafgaand aan de training nog een herinnering.

Ben je verhinderd? Laat het mij weten per telefoon 0651966519 / l.vanvliet@samwelzijn.nl.

Met vriendelijke groet,

Luka van Vliet

Sociaal makelaar

cid:682c9abc-d7b1-43e2-80b6-5531ab058855@eurprd04.prod.outlook.com

Bezoek adres:  Rijngaarde 1         2411 EV  Bodegraven

Post adres:       Rijngaarde 1         2411 EV  Bodegraven

Email:               l.vanvliet@samwelzijn.nl  

T   0172-614500   |  M   06-51966519

Werkdagen:     maandag | dinsdag | woensdag | donderdag

Geef een reactie