Halve Marathon Gouda 13 november: tijdelijk geen doorgang

Zondag 13 november a.s. vindt de tweede editie plaats van Halve Marathon Gouda. We verwachten naast honderden hardlopers ook toeschouwers en vrijwilligers. De routes van de 21,1, 10-kilometerloop en kidsrun lopen (deels) langs of door het gebied waar u woont.

Hinder uitsluiten bij een dergelijk sportief evenement op de openbare weg kan echter niet en daarom vragen wij uw medewerking en begrip op zondag 13 november tussen 12.00 en 16.45 uur. Tijdens deze uren kunt u hinder ondervinden of kunt u mogelijk uw auto niet verplaatsen. We doen er alles aan de hinder in uw wijk zo veel mogelijk te beperken.

De exacte routes kunt u vinden via: https://halvemarathongouda.nl/informatie/routes/

Voor informatie voor omwonenden, zie Brief_omwonenden_HMG-2022

Voor de 21,1KM geld dat er om 12:00 gestart gaat worden en dan iedereen voor 14:45 weer binnen moet zijn. Het parcours zal niet afgesloten zijn en er kan mondjesmaat een auto doorheen. Hoe verder de deelnemers in het parcours zitten hoe meer uitgerekt het veld is. De organisatie adviseert waar mogelijk om tussen 12 en 15u het plassen gebied te vermeiden met de auto a.s. zondag.  Er zullen ook vooraankondigingsborden komen voor de loop deze zullen van de week geplaatst worden.

Veel informatie is ook te vinden op de website www.halvemarathongouda.nl

Hebt u vragen, dan kunt u de organisatie tot uiterlijk 9 november benaderen via info@halvemarathongouda.nl.

 

Comments 2

    1. Post
      Author

      De kaart is te vinden door op de link te klikken onderaan het nieuwsbericht. Ontvangers van de nieuwsalert per e-mail moeten hiervoor eerst naar het bericht op de website gaan.

Geef een reactie