Enquête Onderhoudsplan Leefomgeving

(27 december 2020, gemeente Bodegraven-Reeuwijk)

In de Kijk op Bodegraven Reeuwijk werd enkele weken terug het bericht geplaatst dat de inwoners van Bodegraven-Reeuwijk een vragenlijst kunnen invullen over de openbare ruimte.

De openbare ruimte is de buitenruimte in de gemeente, die van ons allemaal is. De gemeente is verantwoordelijk voor de aanleg en onderhoud van de openbare ruimte, zoals wegen, bruggen, verlichting, meubilair, openbare speel- sport- en recreatievoorzieningen en groenvoorzieningen. Als basis moeten deze schoon, heel en veilig zijn. De openbare ruimte is belangrijk voor ons welzijn. Het moet prettig zijn om ons te verplaatsen of te verblijven in de openbare ruimte. Aantrekkelijkheid en beleving is ook belangrijk. Daarom wordt de openbare ruimte ook vaak ‘leefomgeving’ genoemd.

Onderhoudsplan
Om te zorgen dat de leefomgeving aansluit bij de wensen van bewoners, en het beheer en onderhoud door de gemeente goed loopt, maakte de gemeente elke vier jaar een Onderhoudsplan voor de Leefomgeving. Vanaf 2022 is er een nieuw plan nodig.

Denk mee!
In de enquête hoort de gemeente graag of u vindt dat de openbare ruimte is verbeterd in de periode 2018-2021. Voor het plannen van onderhoud voor de nieuwe periode is de gemeente  benieuwd hoe belangrijk u bepaalde thema’s op dit moment vindt. Heeft u nog niet de gelegenheid gehad om de vragenlijst in te vullen?  Dit kan nog tot en met de week van 3 januari (dus niet uiterlijk 3 januari zoals eerder vermeld).  Het invullen duurt ongeveer 10-15 minuten, afhankelijk van uw antwoorden.

Online enquête:
Ga naar www.moventem.nl/onderhoudsplanBR.

Enquête op papier:
Lukt het niet om de enquête online in te vullen? Stuur dan een e-mail aan communicatie@dorpsteamsluipwijk.nl met uw adres, dan brengt het dorpsteam u deze week een papieren versie. Zelf printen kan ook, klik hier om de papieren versie te openen (pdf): Enquête onderhoudsplan leefomgeving Sluipwijk en Plassengebied

Let wel, omdat online verwerking van de resultaten eenvoudiger en betrouwbaarder is, heeft online invullen de voorkeur.

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!

Geef een reactie