Asfalteren Zoetendijk bij nieuwe bruggen 17 en 18 april

Op woensdag 17 en donderdag 18 april vanaf 7.00 tot 18.00 uur worden er asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd bij de nieuwe bruggen Zoetendijk/Hortemansdijk. De kruising bij de brug en een deel van de Zoetendijk wordt hierbij afgesloten. Door gebrek aan bermruimte geldt dit ook voor fietsers en voetgangers. Fietsers en voetgangers richting Driebruggen kunnen gebruik maken van de smalle Ree.

Het asfalt wordt vanaf huisnummer 5a richting de nieuwe brug vervangen. Hierdoor is de parkeerplaats naast nummer 5a op 18 april vanaf 7.00 uur niet meer bereikbaar. Indien u uw auto nodig heeft deze dag, hierbij het verzoek om uw auto niet op de Zoetendijk tussen nummer 3 en 5a te parkeren.

Plaatsen staalwerk ophaalbruggen Hortemansdijk 2/smale Zoetendijk
Momenteel worden de staalconstructies gemaakt voor de twee ophaalbruggen bij de kruising Hortesmanswijk en smalle Zoetendijk. De grote ophaalbrug wordt naar verwachting medio mei geplaatst. De kleine ophaalbrug zal waarschijnlijk in juni volgen. De Hortemansdijk zal ter plaatse van de brug hiervoor een aantal dagen worden afgesloten. Houd u hiervoor de tekstborden bij de brug in de gaten.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de uitvoerder van De Kuiper Infrabouw: 06-10993762

 

Geef een reactie