AED reanimatie cursus 9 maart a.s.

Zaterdag 9 maart: Cursus reanimatie en AED

Bij een hartstilstand is het snel starten van reanimatie van vitaal belang. Daarom wordt op zaterdagmiddag 9 maart om 14.00 uur een reanimatie- en AED-training gegeven bij Elfhoeven.

Je hoopt het nooit mee te maken, maar per week krijgen 300 mensen in Nederland een hartstilstand. Terwijl ze op de fiets zitten, hardlopen, aan het werk zijn, in een boot zitten. Weet jij wat je moet doen als je iemand in elkaar ziet zakken? Reanimeren is een EHBO-vaardigheid die je in 3,5 uur leert tijdens een Reanimatie- en AED-cursus. Je oefent reanimeren en het gebruik van de AED onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur. Je leert tijdens deze cursus een slachtoffer in veiligheid te brengen, de toestand te beoordelen, de hulpdiensten te alarmeren en EHBO te verlenen bij een hartstilstand: reanimatie en gebruik Automatische Externe Defibrillator (AED).

De kosten van deelname zijn € 20,– per persoon (incl. certificaat). Het aantal plaatsen is beperkt, en vol=vol, dus meld je snel aan. Dit kan via bar@elfhoeven.nl

Geef een reactie